Skip to main content

Media Markt, Constant bezig met innovatieve store concepten om zo de consument goed geïnformeerd mee te nemen via moderne “onderscheidende en informerende” communicatie heeft de eerste primeur met de door Amadea Technologies gecreëerde en gepersonaliseerde Virtueel “Media Markt” E-assistente.In de prullenbak

In de opdracht / briefing is verzocht te komen tot een nieuwe en onderscheidende wijze van klanten contact en informeren. Waarbij het ondersteunen van consumenten in onder andere het leren toepassen en gebruiken van verschillende apparaten in een heldere gepersonaliseerde uitleg invulling dient te krijgen.

De aanpak die gezamenlijk gekozen is heeft uiteindelijk geleid tot de Virtueel “Media Markt” geprojecteerde E-assistente, welke in staat is om via een door de consument te bedienen touchscreen oplossing de gewenste uitleg en informatie te geven.

De nu gebruikte presentatie video’s bestaan uit: Het nieuwe besturen, Het nieuwe werken, Het nieuwe luisteren en Het nieuwe kijken waarbij het voordeel van de software is dat presentaties in de software eenvoudig aan te passen is waardoor nieuwe video presentatie(s) later zelfstandig door de Media Markt toe zijn te voegen. Tevens is er ook mogelijkheid om de film of filmpjes als “loop” in te stellen en men de keuze buttons uit kan zetten voor consumenten bediening.

Met de virtuele Presenter of E-assisent(e) kan er op een innovatieve manier interactief gecommuniceerd worden met de consument, waarbij de de “cutt-out” van de Virtuele E-Assistent(e) natuurlijk zelf bepaald kan en afgestemd kan worden op uw doelgroep en medewerkers, met of zonder touchscreen en voorzien van een duurzame en krachtige 2800 ANSI lumen projector.

Geïnteresseerd? Zijn mogelijk onze E-assistent en of andere interactieve producten van ons iets voor uw bedrijf? Vraag bij Amadea Technologies een informerend gesprek aan om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Team Amadea Technologies.

Daarnaast kan er nog vermeld worden dat de e-assistant helemaal customized gemaakt kan worden, met of zonder touchscherm.

Er zit een krachtige 2800 ansi lumen projector in

Leave a Reply