Skip to main content

We ontvangen via onze website veel vragen over Pixel LED schermen. We zijn verbaasd waarom zoveel mensen zich laten verleiden tot de aanschaf van te dure pixel LED schermen. Na een kort gesprek komt als snel naar voren dat er binnen de markt van Amadea Technologies mooie en vergelijkbare oplossingen te verkrijgen zijn voor een 25% tot 60% sterkere prijs, specificaties en kwaliteit.

Gesprekken binnen onze markt, klanten (voornamelijk B2B) en bij onze fabrikanten levert veelal één of meerdere van de volgende antwoorden en reacties op:

 • We hebben de oplossing gewoon nodig, kosten wat het kost
 • Deze leverancier heb ik van mijn netwerk, via vriend of collega ondernemer en deze is zeer kosten bewust
 • Wij hebben ons in kader van groen ondernemen deze schermen laten adviseren
 • Dure / Europese LED schermen, zal echt wel beter zijn, die goedkope “Aziatische” Alibaba of AliExpress rommel kan nooit wat zijn
 • Deze pixel maat, de techniek of kwaliteit van de oplossing is de beste volgens mijn leverancier
 • Ik hoef bij deze leverancier niets zelf te instaleren, bij andere wel, alles wordt geregeld en terecht dat je dan zo maar meer moet betalen

De belangrijkste uitkomsten van de gesprekken heeft te maken met:

 • onkunde van onze klanten/partners
 • “vertrouwen en advies” vanuit “de voorgangers”  binnen de vrienden- / kennissen-lijn of het netwerk of te wel  “één schaap over de dam ……”
 • zogenaamde grote leveranciers / namen binnen deze LED industrie zijn toch goedkoper!?
 • Slechte “dubieuze” uitleg c.q. offertes, slecht te achterhalen wat “onze” nieuwe klant/partner nou echt krijgt
 • belangrijkste bovenal de hoeveelheid van aanbieders in Europa waardoor je “door de bomen het bos” niet meer ziet.

Daarom de vraag, waarom meer of te veel betalen?
Terwijl onze ervaring laat zien dat dit niet nodig is.

Natuurlijk kost een LEDscherm geld en is het lastig om dit binnen een (marketing/ict) budget als inkomsten of (verantwoorde) uitgave te vertalen maar staat u op het punt een Pixel LED scherm als oplossing aan te schaffen?
Voor u is het dan belangrijk om te bepalen welke budget u hieraan toe wenst te wijzen, neem daarnaast altijd contact met ons op:

We helpen u graag verder omdat wij ook inzien dat er meerdere echt betaalbare mogelijkheden zijn en (bijzonder) goed van kwaliteit.

Meer over Amadea Technologies

Amadea Technologies richt zich al ruim 7 jaar binnen de (interactieve) weergave markt dan ook graag met de volgende toegevoegde waarden:

Wij werken met alle PIXEL LEDscherm fabrieken direct en rechtstreeks samen, zijn daardoor als totaal leverancier/installateur in staat om uw weergave uitdaging op maat te leveren voor een sterke prijs.

Uw oplossing is een door ons gecontroleerde oplossing, los van waar deze over de wereld vandaan komt, minimaal 3 momenten per jaar zijn wij met een delegatie op fabriek bezoek om de nieuwste technieken te bespreken doch veel belangrijker de kwaliteit van de fabriek, de werkomstandigheden van de arbeiders te ervaren en natuurlijk nieuwe fabrieken te werven.

Wij kunnen daardoor veelal een oplossing vinden welke past binnen uw budget, de wensen of het IndoorLED en anders OutdoorLED oplossing dient te worden, vaste of tijdelijke installatie en anders bijvoorbeeld onze laatste nieuwe hoogwaardige transparante-LED scherm oplossing de juiste oplossing voor uw uitdaging is.

Verder zijn wij in staat in elke vorm (met onze verschillende FLEXled mogelijkheden) en maatvoering een LEDscherm oplossing te bieden waarbij wij desgewenst de verschillende (prijs)kwaliteiten kunnen aanbieden.
U vrijblijvend informeren wat de onderlinge voor- en nadelen zijn en daarnaast welke keuze voor u het beste of de juiste is.

Als Amadea Technologies kunnen wij uw uitdaging/project deels of in geheel verzorgen.
We horen graag van u!

Leave a Reply