Amadea Technologies    Consultancy

Consultancy

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat wij de meest optimale oplossing bieden. We bespreken daarom eerst al je wensen, brainstormen over de mogelijkheden, bekijken en schouwen van de omgeving waarin de oplossing wordt gemonteerd en bespreken uitgebreid onze adviezen. Daarna gaan we aan de slag met het design, dat we tussentijds regelmatig met je overleggen. Vervolgens wordt de oplossing geïmplementeerd, waarbij we er zorg voor dragen dat wij zoveel mogelijk hinder rondom de montage voorkomen.

MAATWERK OPLOSSINGEN

Software

Amadea Technologies ontwikkelt de software voor visuele oplossingen samen met gespecialiseerde partners, die alle kennis in huis hebben van digitale bewegwijzering, narrow casting, digital signage en augmented reality

Een digitale wegwijzer is een gemakkelijke manier om je bezoekers te begeleiden naar een locatie, bijvoorbeeld je winkel, beurs of bedrijfspand. Een eenvoudige configuratie maakt van een papieren plattegrond een interactieve multi-touch-applicatie in de vorm van een digitale plattegrond. Onderdelen op de plattegrond kunnen worden ingedeeld in categorieën en daarbij kunnen banners worden toegevoegd en gekoppeld worden op de plattegrond.

Met narrow casting kun je een eigen videokanaal opzetten om je publiek te informeren. Dit kanaal geeft informatie over je bedrijf of producten, maar ook bijvoorbeeld de weersverwachting, actueel nieuws en file-informatie. Weergave van reclame van derde partijen kunnen narrow casting commercieel interessant maken. Wij kunnen een volledig systeem leveren, dat met een overzichtelijke interface gemakkelijk te bedienen is.

Augmented reality kan virtuele objecten toevoegen aan een echte omgeving. Met deze techniek is werkelijk alles mogelijk en is daarom echt maatwerk. Amadea Technologies heeft een development team die met je meedenkt over alle mogelijkheden en al je wensen.

SOFTWARE OPLOSSINGEN

Overige Software wensen of gedachten voor het creëren van belevenis die jou als klant verder helpen? Heb je ondersteuning nodig? Neem contact met ons op:

Content

Onze consultancy zorgt ervoor dat uw content perfect aansluit op de door u gekozen oplossing. Zo halen we niet alleen het meeste uit uw oplossing, maar ook uit uw content. Het blijven vernieuwen en up to date houden van de content is belangrijk, daarvoor kunnen wij ook voorzien in het beheer. Dit kunnen wij volledig van je overnemen, je verliest echter niet de controle. Blijf vernieuwen en je boodschap versterken!

CONTENT SERVICE

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies: