Amadea Technologies    Oplossingen    LED verlichting voor kantoorinrichting

LED verlichting voor kantoorinrichting

Amadea Technologies is de ideale partner voor de inrichting van je vergaderruimte, boardroom en auditorium.

Led Verlichting

Amadea Technologies ontwerp en ontwikkelt design en maatwerk LED verlichting armaturen voor elke branche en bedrijfspand. Dit doen wij sinds 6 jaar op een professionele wijze samen met onze gespecialiseerde fabrikanten. Amadea heeft door deze unieke samenwerking alle kennis in huis om uw LED verlichting vraagstukken tot een succes te maken.

LED verlichting armaturen zijn in verschillende vormen, maten en kleuren in productie te zetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan standaard lengte armaturen maar zeker laten we ons ook uitdagen tot het ontwerpen, produceren en leveren van ovale, ronde en andere creatieve modellen.

Naast complete armaturen leveren wij tevens een breed gamma aan (dotfree) led strips, aluminium profielen en montage ophang systemen passend bij uw behoefte.

Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige LED driver merken met indien gewenst alle beschikbare protocollen van aansturing kunnen wij naadloos aansluiten op bestaande protocollen of gebouw beheer systemen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Dali maar ook DMX systemen.

Voordeel van onze LED systemen en diversiteit aan oplossingen is dat wij durven te zeggen dat wij in alle gevallen een hoogwaardige en betaalbare maar ook duurzame oplossing binnen uw verlichtingsplannen kunnen ontwerpen, produceren en leveren.

Heb je een LED verlichting project aanstaande of op het vlak van LED verlichting ondersteuning nodig? Neem contact met ons op:

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies: