Amadea Technologies    Oplossingen    Folie en Projectie    Schakelbare Privacy folie

Schakelbare privacy-folie

De privacy folie van Amadea is de geschikte oplossing voor veel verschillende situaties en locaties waar privacy gewenst is. Met één druk op de knop verandert de elektrisch geladen privacy folie van transparant naar geblindeerd. De mate van transparantie kan u geheel zelf instellen. De folie kan op bestaande ramen aangebracht worden, maar ook bij nieuwbouw tussen twee lagen glas gelamineerd worden. De privacy glasfolie kan op alle soorten glas worden aangebracht. U kunt deze oplossing ook op uw bestaande KNX of Domotica systemen aansluiten. Dit is ook mogelijk met een simpele draadloze schakelaar of afstandbediening.

Daarnaast kunt u deze folie ook als zonnewering gebruiken (niet als verduistering). Deze zonwerende elektrische folie hoeft niet perse direct het gehele raam te blinderen. Bij Amadea Technologies is het mogelijk om de folie in verschillende vormen en maten te krijgen. Daarnaast is het mogelijk om de folie (alleen tussen glas) ingestoken als verschillende vormen lamellen te leveren. Denk hierbij aan rasters, horizontale strepen, verticale strepen.  De folie heeft een maximumformaat van 150 cm breed en in elke verstrekkende meter. Voor een oplossing tussen glas is dit mogelijk tot 200 cm breed en 300 cm hoog.

De privacy raamfolie van Amadea heeft een levensduur van ~80.000 uur. Het verbruik van een folie is ongeveer 3 WATT per m2. Wij raden u aan om de raamfolie uit te zetten (geblindeerd) als het onnodig is om zo energie te besparen en de levensduur van de schakelbare raamfolie fors te verlengen.

Waar is de privacy raamfolie van Amadea Technologies toepasbaar?

  • Horeca & hotels: hotelkamers, privacy scherm van badkamers of slaapkamers, buitenramen, deuren, ramen van vergaderruimten en dakramen, horren van restaurants en bars, toiletcabines, balustrades en balkons.
  • Commercieel & bedrijven: kantoor scheidingschermen, deuren en ramen, daklicht.
  • Gezondheidszorg: Zuivere en gemakkelijk schoon te maken oppervlakken, vlakken die voor de privacy en waardigheid van de patiënt dienen, brandwerende ziekenhuisdeuren, verplaatsbare privacy schermen, röntgenbeschermingsschermen.
  • Beveiliging & gevangenissen: Celdeuren en vensters, zichtpanelen, entreehal, loketten, kassa’s.
  • Industrieel: afscherming van machines, daklicht, deuren, componenten.
  • Openbaar vervoer: privacy en beveiligingsschermen voor treinbestuurders en buschauffeurs.
  • Showrooms

Waarom Schakelbare privacy-folie?

Instelbaar

Kan ook op bestaand glas

Verschillende formaten

Werkt met één druk op de knop

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies: