Amadea Technologies    Oplossingen    Interactief    Interactieve Digitale Speeltafel

Interactieve Digitale Speeltafel

De interactieve digitale speeltafel van Amadea Technologies creëert interactie en stimuleert enthousiasme en creativiteit. De digitale speeltafel van Amadea is geschikt voor entertainment en educatieve doeleinden voor alle leeftijdscategorieën. De digitale tafel helpt bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij kinderen vanaf drie jaar en ouderen. Het bevordert de sociale groei door de interactie aan te gaan met meerdere personen tegelijkertijd op hetzelfde scherm. Groepsspelletjes, player vs player en originele bordspellen zorgen ervoor dat er samen wordt gewerkt en men leert om beter met elkaar te spelen/om te gaan.

Deze interactieve speeltafel motiveert jongeren om op een speelse manier te leren. Door de mix van leuke, uitdagende en educatieve spelletjes wordt de aandacht van kinderen gewekt en vastgehouden. De digitale speeltafel is niet alleen geschikt voor educatieve doeleinde maar ook voor vermaak in privé tijd of tijdens het wachten. Deze multitouch tafel is makkelijk te gebruiken en zo ontworpen dat meerdere mensen er tegelijkertijd gebruik van kunnen maken.

De interactieve digitale speeltafel heeft Android als besturingssysteem. Ons softwareteam kan dus zonder problemen en voor een scherpe prijs applicaties voor u bouwen/ installeren.

De moderne en robuuste speeltafel van Amadea is krasvrij, spatwaterbestendig en hufterproef. De digitale speeltafel is eenvoudig te installeren en klaar voor gebruik dankzij zijn plug & play functie. Deze tafel is eenvoudig aan te sluiten op het Wi-Fi netwerk en beschikt over Bluetooth functies.

De digitale speeltafel van Amadea is enkel leverbaar in formaat 32 inch. Deze speeltafel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en kan extra worden gepersonaliseerd met bestikkering. De moderne en robuuste tafel weegt maar 30kg en is te voorzien van extra opties om deze geheel op uw wens aan te laten sluiten.

Waarom Interactieve Digitale Speeltafel?

Plug & Play

Ideaal voor kinderen

Pressure-free aanraking

Android ondersteuning

Bluetooth

Wi-Fi

Multi-touch

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies: