Amadea Technologies    Oplossingen    AmadeaLED    Transparante LED    Transparante glas poster LED scherm

Transparante glas poster LED scherm

Glas Poster LED is de ideale ruimtescheiding en de perfecte vervanger voor geprinte posters, met een moderne en ingetogen uitstraling. Met pixelwaardes vanaf P3/5 tot en met P5/8 en een zeer hoge lichtwaarde van 6000 nits,
is GLASSpostled goed binnen achter glas bruikbaar. De lichtsterkte en intensiteit zijn traploos en automatisch in te stellen. De Glas Poster LED is een lichtgewichte constructie, flexibel inzetbaar, laat daglicht goed door en heeft een zeer hoge transparantie van 70 tot 80 procent. Door de geheel dichte plug & play-oplossing is de Glas Poster LED zeer onderhoudsvriendelijk. Meerdere aaneengesloten Glas Poster LED-oplossingen geven de mogelijkheid tot een groot scherm.

Transparante glas LED is de perfecte beeld weergave oplossing voor achter glas, glazen wanden en diverse raampartijen, waarmee je helder zicht van binnen naar buiten houdt, en het laat daglicht door. Dit product is onderhoudsvriendelijk en heeft een zeer hoge transparantie van 75 tot 85 procent. Met de transparante glas LED van Amadea kan u prachtige 3D licht effecten en visuals creëren met een brede diversiteit aan mogelijke decoraties. Deze glas LED heeft een hoge attentiewaarde en zal een magische en imposante indruk achterlaten bij uw doelgroep(en).

Optioneel kunnen wij u naast de transparante glas LED, een transparante glas poster LED scherm aanbieden. Het verschil tussen deze twee producten is dat de transparante glas LED achter het glas wordt geplaatst en de glas poster LED scherm zit tussen het glas in.

De transparante glas LED heeft pixelwaardes vanaf P2.5 tot en met P20, en een zeer hoge lichtwaarde van 5500 tot en met 6500 nits. De transparante glas poster LED daarentegen heeft pixelwaardes vanaf P2.5/5 en een lichtwaarde van 6000 nits.

Deze producten kunnen wij voor u op maat gemaakt leveren en installeren. De lichtgewicht constructie, het maatwerk, de lichtsterkte en intensiteit (die traploos en automatisch in te stellen zijn) zorgen voor een moderne en ingetogen uitstraling. Voor de transparante glas LED  en de transparante glas poster LED heeft u geen vergunningen nodig zolang die achter het glas staat. Daarnaast zijn deze producten volledig geluidloos.

Op dit product biedt Amadea Technologies u een garantie van 4 jaar. Optioneel kunnen wij voor u bijpassende content creëren met de bijpassende software om zo het perfecte product voor u te leveren. Na aanvraag kan u van ons een offerte verwachten binnen 24 uur. Hierdoor kan u sneller een definitief besluit maken. Wij verzekeren u van hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Waarom Transparante glas poster LED scherm?

Vervanger van posters aan het raam

Plug & Play

Daglicht doorlatend

Onderhoudsvriendelijk

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies: