Amadea Technologies    Oplossingen    AmadeaLED    Creatieve Special LED    Holografische 3D LED fan

Holografische 3D LED fan

Holografische LED fan oplossingen zijn zeer geschikt om informatieve en commerciële boodschappen over te brengen. Door de roterende werking van de LED propellers is het mogelijk om met nauwkeurig geplaatste LED ventilatoren alle vormen van onderscheidende content te presenteren. Door gebruik te maken van meerdere LED  fan’s (in een bepaald opstelling) met de master en slave functie geactiveerd, zijn met enige overlap verschillende schermmaten en vormen samen te stellen waarbij muren creatief gevuld kunnen worden. Het is mogelijk om hiermee een 3D holo fan video-wall te maken.

Met deze LED ventilator displays kan u een opvallende 3D en 2D weergave mogelijk maken. De hoge maten van transparantie maakt van deze LED oplossing een genot om naar te kijken en een echte eye-catcher voor bezoekers. De 3D LED fans zijn ook nog eens erg duurzaam in levensduur en energieverbruik.

De LED fan is een plug & play oplossing en wordt standaard geleverd met een omvormer en afstandsbediening. De 3D LED fan displays zijn te bedienen via een applicatie die via Wi-Fi bereikbaar is. Deze app kan u downloaden op tablets, smartphones, laptops en computers. De Amadea Technologies 3D Holo LED fan is niet waterdicht en momenteel alleen geschikt voor binnen gebruik. Bevestiging van dit lichtgewicht product met stevige kwalitatieve beeldweergave is bijzonder eenvoudig. De 3D LED ventilator kan vrij hangen aan de muur, maar ook in andere gewenste opstellingen.

Standaard wordt de holografische LED fan van Amadea Technologies geleverd in 5 verschillende maten: 30cm, 42cm, 50 cm (resolutie van 512 x 512 pixels), 65 cm (resolutie van 512 x 512 pixels) en 100 cm (resolutie van 720 x 720 pixels). Met meerdere holo fans kunnen wij voor u een video-wall creëren. Andere maten die groter zijn, zijn op aanvraag leverbaar. Bij grotere aantallen (vanaf 100 stuks) kunnen we de LED fan leveren met eigen merk vermelding op de LED fan, afstandsbediening, gebruiksaanwijzing, opstartscherm en in “eigen” verpakking. Op dit product zit een garantie van 2 jaar.

 

Waarom Holografische 3D LED fan?

Plug & Play directe communicatie

Eenvoudige montage en installatie

Opvallend en onderscheidend

Verschillende opstellingen mogelijk

3 Actuele maten

Ideaal inzetbaar op beurzen en filialen

Deze organisaties en bedrijven zijn al klant van Amadea Technologies:

Start je unieke Interactie, LED, Touch of Projectie oplossing! Binnen 24 uur antwoord.