Skip to main content

Februari 2017 heeft ons designteam de opdracht mogen ontvangen voor de installatie van een hoog transparante GLASled banner oplossing. Het doel van de banner en gebruikte techniek is om bezoekers en passanten te voorzien van de meest actuele informatie waarbij de eigenschappen van de transparante gevel en pand staande blijven.

Na overleg en meerdere test momenten is de keuze gevallen op de P10 transparante GLASled oplossing van Amadea Technologies voor KAF Almere. Het mooie van onze oplossing, aldus Michel Drion van Amadea Technologies, is dat deze 85% transparantie heeft en men van binnen naar buiten gewoon kan zien wat er buiten gebeurt. Daglicht en werking van de glasgevel ook gewoon blijft zoals deze ontworpen en bedoeld is. Door gebruik te maken van onze laatste technieken durven we te stellen dat het tevens een energie zuinige oplossing is welke tot 35% minder energieverbruik heeft dan de huidige zwarte LED schermen.

De installatie staat gepland voor medio april, kortom… wordt vervolgd. Ook een glazen gevel? Zoek je mogelijkheden voor uiting van je boodschap en merk? Amadea Technologies kan binnen uw projecten zorgdragen voor passende oplossing welke voldoen aan jouw wensen, voor nu en de toekomst. We informeren u graag verder over wat de mogelijkheden zijn bij uw situatie.

TIP: weet je dat AmadeaLED niet alleen GLASled oplossingen heeft? We zijn thuis in elke LED weergave oplossing en model. Vraag gerust eens wat de oplossing voor jou kan zijn.

Leave a Reply