Skip to main content

De Touch tafel is op speciaal verzoek voorzien van de laatste nieuwe technieken:

  • een sterke i7 PC met een krachtige videokaart
  • modern vormgegeven elektrisch bedienbare hoog/laag tafel meubel
  • met elektrische kantel mogelijkheid

Het gekozen scherm is een 65 inch 4K LCD scherm waarbij gebruik wordt gemaakt van capacitieve Multi Touch techniek.
De Touch programmatuur bestaat uit een door Amadea Technologies geleverd Multi Touch software pakket. Hierdoor kan de tafel ook in andere omgevingen als interactief informatiescherm functioneren. ESA kan verder nog aanvullende Touch software (door)ontwikkelen.

Door het toepassen van allerlei verschillende aansluitingen en uitgangen is ESA niet beperkt in gebruik van deze mobiele Multi Touch tafel aldus Michel Drion, Managing Director van Amadea Technologies.
De belangrijkste vraag, het product als echte tafel te kunnen gebruiken, is al meer dan geslaagd. Door het scherm in verschillende hoogten te kunnen zetten waarbij het scherm ook nog eens elektrisch gekanteld kan worden is ESA niet beperkt in haar gebruik van dit pronkstuk.
Zo kan men de tafel gebruiken als tafel, op hoogte gesteld als statafel, enigszins gekanteld als lessenaar en rechtopstaand als een fantastisch presentatie (school)boord.
Men kan in geval van grote presentaties de tafel in lessenaar stand hanteren door er aan de extra 4K uitgang een externe weergave mogelijkheid als projector of pixel led scherm te koppelen en interactief te bedienen.

   We bedanken ESA voor een mooie opdracht, succes
met het gebruik van de oplossing!

Bent u op zoek naar een Touch/interactieve oplossing/belevenis in de vorm van tafel, zuil, bar of (school)boord, Amadea Technologies richt zich al ruim 7 jaar binnen de (interactieve) weergave markt.
Neem gerust contact met ons op via:

We horen graag van u!

Leave a Reply