Skip to main content

Van onze partner AVEQ Den Haag heeft Amadea Technologies de geweldige opdracht gekregen voor ontwerp en installatie van een 490 cm lange multi touch bar-tafel.

Afgelopen maand september 2017 heeft ons designteam de opdracht mogen ontvangen voor de ontwikkeling, bouw en pre-installatie aflevering van een 490 cm lange multi touch bar-tafel oplossing.

Het doel achter de multi touch bar is om tijdens bepaalde kleinschalige “huiskamer” evenementen de interactieve bar te gebruiken welke de gasten onder het genot van een hapje en drankje de nodige interactieve mogelijkheden en touch infotainment kan bieden.

Belangrijk binnen dit project was de wens voor een speciaal design en stabiele bouwwijze van deze bar-tafel, in tegenstelling van vaste bar en tafel installaties moest deze bar eenvoudig modulair op- en afgebouwd kunnen worden om deze zo naar binnen de te krijgen bij de verschillende “huiskamer” locaties aldus Ronnie Luining, Director Of  Research & Development.

Dit bracht daardoor dan ook de nodige uitdagingen met zich mee. Los daarvan zijn er ook tijdens de ontwikkeling van het concept van de touch tafel-bar veel verschillende techniek vraagstukken op ons afgekomen welke uiteindelijk gezorgd hebben voor een geweldige product oplossing. De mogelijkheid is gecreëerd om de 4 losse 55 inch (multi capacitieve) touch-schermen “los” van elkaar aan weerszijde van de bar-tafel als multi touch entertainment schermen en bij elkaar als langgerekte videowall te gebruiken.

Het mooie van deze maatwerk totaal oplossing is dat AVEQ samen met Amadea Technologies er in geslaagd is een geweldige  en imposante multi touch belevenis van echt formaat te creëren waar de eind klant meer dan tevreden gebruik van maakt en eenvoudig weer af en op te bouwen is op de andere locaties.

Bent jij nu ook op zoek naar maatwerk in touch tafels, bar en wand weergave oplossingen waarbij interactieve vraagstukken een deel van de belevenis gaan verzorgen? laat je dan vrijblijvend informeren, naast de standaard touchtafel en bar oplossingen zijn we met ons designteam en technische staf zeer goed in staat om jouw gedachte om te zetten in een geweldig en onderscheidend product.

Amadea Technologies kan binnen al haar projecten zorgdragen voor een passende maatwerk totaal oplossing welke voldoet aan jouw wensen, voor nu en de toekomst. Op zoek naar standaard oplossingen? Ook hierin staan we je voor je klaar.

TIP: weet je dat Amadea Technologies niet alleen thuis is in (transparante) projectie en (transparante) LCD schermen. Natuurlijk leveren wij ook alle formaten, modellen en type pixel LED oplossingen, zowel in maatwerk of vast formaat als TRANSPARANTE glasled, OUTDOORled, INDOORled, FLEXled mogelijkheid.

Vraag gerust eens bij ons wat de oplossing voor jou kan zijn.

Tot snel Team Amadea Technologies.

TIP: Amadea Technologies is niet
alleen thuis is in (transparante) projectie en (transparante) LCD schermen. Natuurlijk leveren wij ook alle formaten, modellen en type pixel LED oplossingen, zowel in maatwerk of vast formaat als TRANSPARANTE glasled, OUTDOORled, INDOORled, FLEXled mogelijkheid.

Leave a Reply