Skip to main content

Installatie van onze Amadea Technologies schakelbare privacy glas folie als “zonnescherm” bij Van Dijkhuizen Olie te Tiel

Afgelopen januari 2018 heeft ons team in opdracht van Smeding bouwadvies namens de Firma Van Dijkhuizen Olie het hoofdkantoorpand mogen voorzien van onze hoogwaardige schakelbare glas folie oplossing.

Beiden opdrachtgevers hebben gezamenlijk met Amadea Technologies gezocht naar de mogelijkheid om effectieve werkplek “zonwering” te creëren waarbij het unieke “glasrijke” open karakter en design van het pand afgedwongen heeft dat dit geen zichtbare en aanwezige oplossing mag zijn.

Door het open en transparante karakter van het pand zijn er op zonrijke dagen problemen op verschillende werkplekken door lichtval op monitoren en op de medewerkers aldus de directie Van Dijkhuizen en Theo Smeding van Smeding Bouwadvies. Natuurlijk zijn er lamel oplossingen voor binnen of buiten doch is het karakter en design van het pand er niet naar om deze te hanteren.

 

Na een eerste test opstelling eind 2017 is gebleken dat onze privacy folie oplossing de juiste manier was om de transparantie en het open glazen karakter van het pand visueel niet aan te tasten. Door gebruik van onze schakelbare folie beiden we afdoende “zon blokkade”, zowel met hoog en laag opkomende zon.  Het fijne is daarnaast om via het aanwezige Domotica systeem met de zon “mee te draaien” door per raam transparant te kunnen zijn en waar nodig zon blokkade toe te passen.

 

Andere oplossingen nodig? Amadea Technologies kan binnen uw projecten zorgdragen voor schakelbare privacy folie of indien gewenst als een complete privacy glas oplossing waarbij we de privacy techniek plaatsen tussen elke gewenst type glas.

We informeren u graag verder wat de mogelijkheden zijn bij bestaand aanwezig glas alsmede ook nieuw te creëren oplossingen.

TIP: Op onze privacy folie en glas oplossingen zijn ook als deur toepasbaar en gehele scheidingsmuur leverbaar.

[vc_images_carousel images=”2986,2984″ img_size=”346×195″ speed=”2500″ autoplay=”yes” wrap=”yes”]

Leave a Reply