Skip to main content

Installatie Amadea Technologies P4 pixel ledscherm bij Betcenter Kiekenmarkt te Brussel.

Op 18 januari 2018 heeft ons team in opdracht van Betcenter de eerste stappen in de samenwerking mogen zetten met de levering, installeren en het in gebruik nemen van het voor Betcenter eerste LEDscherm voor de vestiging Kiekenmarkt te Brussel.

In de toenadering vanuit Betcenter was de oorspronkelijke vraag vanuit Betcenter een projectie weergave te creëren welke Betcenter op deze locatie helpt om te vertellen wat er te beleven is binnen algemeen de vestigingen van Betcenter en daarnaast de verschillende lokale en landelijke promoties op een juiste, opvallende en onderscheidende wijze weer te geven.

 

Gezamenlijk is er met Amadea Technologies gezocht binnen de mogelijkheden en ook de wensen van Betcenter om de juiste technieken van weergave in te zetten passend bij het pand en omgeving doch ook gekeken naar de vorm van content en kwaliteit van het beeld in deze.

 

Projectie met projectoren en projectiefolie of projectieplaten is in veel gevallen het eerste vraagstuk welke klanten als oplossing zien volgens Michel Drion van Amadea Technologies, doch helaas niet altijd even effectief om toe te passen.

Veelal staat men als (potentiele) opdrachtgever niet stil bij welke effect daglicht heeft op de kwaliteit en lichtsterkte van weergaven creatie op deze manier. Het is zonde als men geld investeert in een oplossing welke door zonlicht, weerkaatsing van zonlicht of strijklicht niet goed weergeeft en het wat lichtopbrengst betreft niet haalt ten opzichte van andere technieken zoals pixel led of andere high brightness (hoge lichtwaarde) LCD schermen.

Veel vraag is de laatste tijd ook naar transparante projectie tegen glas oplossingen, hierbij is het zeker cruciaal om de klanten zeer goed te informeren wat de voor- en nadelen zijn, bij daglicht is transparante weergave tot 85% transparantie zeker mogelijk met onze transparante pixelled oplossingen. In andere gevallen kunnen we klanten bedienen met de “authentieke” LED oplossingen in zowel de standaard als maatwerk uitvoering.

 

Na de eerste inventarisatie is in overleg met de heer Beelen van Betcenter besproken te kiezen voor een P4 high brightness pixel led scherm welke opgebouwd zijn uit zogenaamde “Rental” delen van 512 x 512 mm om tevens zorg te dragen voor mogelijkheden als het scherm in te zetten op andere locaties en tijdens evenementen doch ook uit te kunnen breiden binnen deze vestiging.

 

Al met al een mooie en geslaagde installatie met als resultaat een haarscherp gedetailleerd beeld en als belangrijkste een opvallende Betcenter locatie binnen een gezellige drukke straat van de stad Brussel.

 

Betcenter bedankt voor de eerste stappen in onze samenwerking en het gestelde vertrouwen!

 

Andere oplossingen nodig? Amadea Technologies kan binnen uw projecten zorgdragen voor algehele standaard en maatwerk project aanpak betreffende uw weergave vraagstukken. Dit is mogelijk vanaf ontwerp, productie, levering en content creatie tot volledig content management en service.

We informeren u graag kosteloos wat de mogelijkheden zijn en kijken graag met u naar de best passende oplossing.

TIP: “authentieke”  en transparante pixel LED schermen en digital signage LCD schermen zijn beschikbaar in een brede variëteit van maten. Er is dus altijd een passende variant voor uw omgeving en pand.

Leave a Reply