Skip to main content

Met 2 pixel LED schermen P3.9 en P4.8 van formaat heeft Amadea Technologies haar partner A&A Expo kunnen ondersteunen op de autosalon van Geneve.

A&A Expo is als onderscheidende onderneming vooral thuis in wereldwijde tentoonstelling-, evenement- en interieurbouw en bedient als organisatie talloze merken door hun expertise, flexibiliteit, creatieve- en allround kennis met voorkeur voor de (hout) standbouw.

Na een korte, snelle en intensieve voorbereidende tijd, snelle levering en opbouw, maar ook de  gewenste technische ondersteuning gedurende het evenement vanuit Amadea kunnen we bij Amadea Technologies stellen dat we in staat zijn gebleken volgens en binnen de DNA van A&A Expo een mooi resultaat te plaatsen wat betreft een LEDscherm van 5 x 9 meter en een laag scherm van 13 x 1 meter en de aansturing klaar te maken voor AV partner Bwefar.

ARCFOX, A&A Expo, Bwefar en alle ondersteunende partners aanwezig tijdens opbouw, dank voor de ondersteuning en deze mooie samenwerking! Wij kijken uit naar een mooi vervolg.

Als Amadea Technologies zijn we trots op deze fijne samenwerking en partners!

Heeft u net als A&A expo en onze andere partners wereldwijd of binnen Europa een LED of weergave oplossingen nodig?

Wij als Amadea Technologies verzorgen uw projecten graag, of dat nu met alleen advies of consultancy nodig is of het begint met de start en design of het ontwerp, productie, levering en/of content creatie of interactiviteit.

Wij helpen u graag op elke niveau, indien gewenst tot en met volledig content management en alle technische en ondersteunende services.

We informeren u graag wat de mogelijkheden zijn en kijken graag met u naar de best passende oplossing.

Leave a Reply