Skip to main content

Afgelopen december net voor de feestdagen hebben we onze eerste concrete LED meubel(s) oplevering mogen afronden in de Amsterdams vestiging van Koninklijke Bijenkorf.

Bijenkorf heeft de afgelopen maanden met verschillende partijen de afdeling heren kleding een nieuw jasje gegeven waarbij meubilair met door ons in maatwerk geleverde LED techniek voor een extra stuk beeld visuele beleving heeft mogen zorgen binnen de Kenzo opstelling.

Met veel overtuiging, inzet en bovenal de nodige zorg welke men van ons team mag verwachten hebben we het na de design en ontwerp fase zorg mogen dragen voor levering en installatie van de LED oplossing. Met als resultaat voor Koninklijke Bijenkorf en Amadea Technologies samen onze eerste maatwerk LED oplossing in een mooie Kenzo omgeving.

Bijenkorf is breed bekend binnen de retailmarkt en onderscheidend in het presenteren van verschillende merken met daarbij een voor elk merk passende weergave en presentatie oplossing.

De Kenzo oplossing waar wij als Amadea Technologies aan gewerkt hebben kenmerkt zich in een stevige robuuste LED scherm opbouw, gericht op Retail- en publiekgebruik maar toch ook makkelijk is in onderhoud en service mogelijkheden. De LED “face” hebben we getracht zo degelijk mogelijk te maken, dat wil zeggen dat deze tegen een stootje kan en vochtbestendige eigenschappen heeft.

Natuurlijk is de afwerking in het totaal ook niet aan de aandacht ontsnapt en kunnen we stellen dat ook onderhoud en reiniging snel en eenvoudig kan.

 

Door te kiezen voor een modulair LED module (tegel) formaat en een magneet gebaseerde bevestiging zijn de modules in latere constructies eenvoudig over te plaatsen en is de afschrijving binnen een constant veranderende Retail omgeving minimaal door hergebruik van de techniek.

Het fijne van deze modules is tevens dat deze afgeschuinde randen heeft en daardoor zo goed als naadloos om een hoek het beeld op het LED scherm laat doorlopen.

Tevens hebben we de aandacht bij de ontwikkeling gegeven aan modules welke ook met de juiste ondersteunende vloer constructie als LED-vloer inzetbaar zijn en een dikte kennen van nog geen 45mm.

Als Amadea Technologies zijn we trots op de eerste samenwerking met Koninklijke Bijenkorf en het resultaat betreffende de oplevering en bovenal zeer opvallende, gedetailleerde en onderscheidende weergave. Koninklijke Bijenkorf dank voor het gestelde vertrouwen en start van een mooie samenwerking!

Heeft u als Architect, Design Organisatie, Meubel bedrijf, Partner of eindklant een LED of weergave oplossingen nodig? Amadea Technologies kan binnen uw projecten zorgdragen voor consultancy en/of algehele standaard en/of maatwerk project Video, Animatie en Audio aanpak betreffende al uw AV vraagstukken.

Wij als Amadea Technologies verzorgen uw projecten graag, of dat nu start met design of het ontwerp, productie, levering en/of content creatie? Wij helpen u graag op elke niveau indien gewenst tot en met volledig content management en services. We informeren u graag kosteloos wat de mogelijkheden zijn en kijken graag met u naar de best passende oplossing.

Leave a Reply