Skip to main content

Installatie Amadea Technologies P4.81 Outdoor pixel ledscherm bij Movico te Deurne

Recent hebben we onze eerste concrete stappen mogen zetten wat betreft de samenwerking met Movico te Deurne.

Met veel plezier en bovenal de nodige zorg welke men van ons team mag verwachten hebben we de levering, installatie en het in gebruik nemen van het eerste LEDscherm af mogen ronden.

Movico als Specialist in marketing roadshows en sports events gaf ons te kennen voor één van hun hospitality trucks een aanvulling door middel van LED scherm te wensen.

Na overleg en vaststelling van maat en pixel waarde met daarbij ook de constructie informatie  gedeeld te hebben zijn we over gegaan tot levering van een multi inzetbare outdoor LED (rental model) oplossing.

Primair was belangrijk het scherm te kunnen gebruiken in combinatie met de truck constructie en daarnaast als los scherm ingehangen op podia of truss constructies. Kortom snel op- en afbouwen doch ook het voorzien van degelijke flightcases was noodzakelijk.

Als Amadea Technologies kunnen we stellen dat we trots zijn op de samenwerking en het resultaat op de Movico truck, daarnaast kijkende naar het wagenpark, de techniek en zeker gezien het enthousiasme van het team om zaken tot een succes te brengen kunnen we stellen dat Movico zeker ook voor uw events een mogelijk goed inzetbare partner kan/zal zijn.

Al met al wederom een mooie en geslaagde installatie met als resultaat een haarscherp gedetailleerd beeld op één van de meest innovatieve Movico oplossingen in het bereiken van uw doelgroep met echte impact.

Movico, Serge, bedankt voor de eerste stappen in onze samenwerking en het gestelde vertrouwen!

Heeft u als partner/klant een LED of weergave oplossingen nodig? Amadea Technologies kan binnen uw projecten zorgdragen voor algehele standaard en maatwerk project aanpak betreffende uw weergave vraagstukken. Dit is mogelijk vanaf ontwerp, productie, levering en content creatie tot volledig content management en service.

We informeren u graag kosteloos wat de mogelijkheden zijn en kijken graag met u naar de best passende oplossing.

TIP: “authentieke”  en transparante pixel LED schermen en digital signage LCD schermen zijn beschikbaar in een brede variëteit van maten. Er is dus altijd een passende variant voor uw omgeving en pand.

 

[email protected]

https://amadeatechnologies.com/amadealed/

Leave a Reply